Mauro Premium je najbolj tipična mešanica južne Italije. Uravnoteženo razmerje zrn arabice in robuste ustvarja prvovrstno kavo s čudovito harmonijo okusa in arome. S to mešanico se je Torrefazione Mauro poskušal prilagoditi okusom in navadam severnoitalijanskih porabnikov kave, kar mu je zelo uspelo. Kava se v vrtečem se bobnu počasi praži od 18 do 21 minut. To praženje prispeva k značilnemu okusu in zelo nizki vsebnosti grenkih sestavin. Je dobro uravnotežena kava, ki je primerna tako za domačo kot profesionalno uporabo. Kava, pražena v Italiji. Proizvajalec: Caffè Mauro S.p.A. Zona Industriale 89018 Villa San Giovanni (RC) Italia. Hraniti na suhem mestu. Uporabno do (B.B.): glejte datum na embalaži.
MAURO CAFFÉ
1949 – Kalabrija – v starem skladišču v bližini pristanišča Reggio, ko je Mauro Demetrio postavil staro pražarno s kapaciteto 20 kg, je nastala blagovna znamka MAURO. V težkem vojnem obdobju je imel gospod Mauro veliko poslovne sreče. Kljub dejstvu, da je že od otroštva trpel za slepoto, je uspel premagati težko situacijo. Bolj kot je izgubljal vid, bolj je delal. Njegove sanje o izgradnji velikega podjetja z najboljšo kavo na svetu so se uresničile v mnogih pogledih. Bil je prvi, ki je začel prodajati kavo v predtehtanih vrečkah, do takrat je bila kava vedno tehtana. Že leta 1958 je tovarna pražila 1 tono kave na dan, a tudi to ni zadostovalo za povpraševanje. Podjetje se je bilo tako prisiljeno preseliti v nove in za tisti čas sodobne prostore. Nadaljnje vodstvo je pridobil z nenehnim razvojem novih strojev in postopkov za transport, praženje in odpremo kave. Nedavno je vodil zelo uspešno oglaševalsko kampanjo in bil celo prvi, ki je za svoje oglaševanje uporabil televizijo.