Lucaffé Classic kavna zrna 1kg
Lucaffé Classic je močna kava z blagim do rahlo čokoladnim okusom in polno smetano. Delež je 80% arabice in 20% robuste. Ta kava ima oboževalce po vsem svetu. O tem se pogosto piše, predvsem v zahodni Evropi. Ta znamka pri nas še gradi svoj položaj. Mešanica je idealna za pripravo cappuccina in latte macchiata. Kava, pražena v Italiji. Proizvajalec: Lucaffé – Sede Legale Via del Porto, 7 25080 Padenghe sul Garda (BS) Italija. Hraniti na suhem mestu. Uporabno do (B.B.): glejte datum na embalaži.
Lucaffé Espresso Bar kavna zrna 1kg
Lucaffé Espresso bar je zelo prijetna mešanica kave za vsakodnevno pitje s tipičnim rahlo sladkastim okusom, rahlo aromo in srednjo peno. Zaradi prijetnih lastnosti je primeren za pripravo klasičnega espressa s pridihom sladko pražene čokolade. Kava, pražena v Italiji. Proizvajalec: Lucaffé – Sede Legale Via del Porto, 7 25080 Padenghe sul Garda (BS) Italija. Hraniti na suhem mestu. Uporabno do (B.B.): glejte datum na embalaži.
Lucaffé Mr. Ekskluzivna kavna zrna 100% Arabica 1kg
Lucaffe g. Exclusiv je mešanica 100% kave Arabica, pražene iz enakomerno razvrščenih kavnih zrn. Že na prvi pogled prepoznamo enako velika in kakovostno pražena zrna. Nežno praženje prispeva k uravnoteženemu, nežnemu in mehkemu okusu nastalega espressa. Kava je močno aromatična. gospod. Exklusiv je 100% Arabica, proizvedena samo iz visokokakovostnih kavnih zrn iz Srednje in Južne Amerike. Kava, pražena v Italiji. Proizvajalec: Lucaffé – Sede Legale Via del Porto, 7 25080 Padenghe sul Garda (BS) Italija. Hraniti na suhem mestu. Uporabno do (B.B.): glejte datum na embalaži.
LUCAFFÉ
1996 – Lago di Garda – ta mlada znamka kave je nastala po standardih Italije. Mladi poslovnež Gian Luca Venturelli je v relativno kratkem času uspel zgraditi blagovno znamko z mednarodnim vplivom. Podjetje skrbi za celoten proces proizvodnje kave. Lastnik sam potuje po nasadih in poskuša vzorce. Enak poudarek je tudi na transportu zelene kave. Ekskluzivno kavo Jamaica Bleu Mountain denimo uvažajo v majhnih lesenih sodčkih, saj so prepričani, da bo le pri takem transportu ohranila svojo specifično aromo. Proizvodnja kave je počasna po značilni italijanski metodi praženja z nežnim žganjem v vrtečih se bobnih. Kava ima rahel pikanten pridih z aromo sladko pražene čokolade. Velik poudarek je tudi na grafični obdelavi embalaže in kakovosti same embalaže. Gian Luca oblikuje embalažo tako, da opisuje mešanico kave in razvnema kupčevo domišljijo.